ПАРЛАМЕНТАРНА БУЏЕТСКА КАНЦЕЛАРИЈА

Активности

slika_1
18–21. јун 2018.

Представљање ПБК на Годишњој скупштини GN-PBO

ПБК је на позив Светске банке и Института за фискалне студије и демократију (у оквиру Универзитета у Отави) представила свој рад на Шестој годишњој скупштини Глобалне мреже парламентарних буџетских канцеларија (GN-PBO). Годишњој скупштини су присуствовали представници парламентарних буџетских канцеларија великог броја земаља. Парламентарна буџетска канцеларија Србије је присутнима представила свој рад у домену анализе јавних расхода.

[Сазнај више]
ned_parl
13. новембар 2017.

ПБК – две године на услузи народним посланицима

У оквиру Недеље парламентаризма, одржана је презентација „Парламентарна буџетска канцеларија – две године на услузи народним посланицима“. Истраживачи ПБК су представили резултате двогодишњег рада. О пројекту и раду Канцеларије говорили су народне посланице госпођа Гордана Чомић, потпредседница Народне скупштине и госпођа Александра Томић, председница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, као […]

[Сазнај више]
IMG_0349_1
5–7. јун 2017.

Представљање ПБК на Годишњој скупштини GN-PBO

ПБК је на позив Светске банке и Института за фискалне студије и демократију (у оквиру Универзитета у Отави) представила свој рад на Петој годишњој скупштини Глобалне мреже парламентарних буџетских канцеларија (GN-PBO).

[Сазнај више]
slika-1
16. септембар 2016.

Представљање ПБК пред Oдбором за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

Истраживачи Парламентарне буџетске канцеларије су добили прилику да се представе члановима Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

[Сазнај више]
image2crop
14-16. јул 2016.

Представљање ПБК пред новим посланицима

Парламентарна буџетска канцеларија је представила свој рад на Уводном семинару за народне посланике у организацији Програма Уједињених нација за развој (UNDP).

[Сазнај више]
news-13
7-11. март 2016.

Радна посета Шкотском парламенту

Истраживачи ПБК су другу седмицу марта провели у радној посети Шкотском парламенту. Посету је организовала Вестминстерска фондација за демократију, у сарадњи са Шкотским парламентом.

[Сазнај више]